donderdag 12 september 2013

Bijzondere ervaringen

Lieve Lezers,

Ik wil graag wat met jullie delen. Ik had een paar dagen waarin wat uitdagingen op mijn pad kwamen. Op zich niet zulke grote, maar het beïnvloedde wel mijn leven. Het beperkte mijn flexibiliteit en zette me als het ware gevangen. Mijn rolstoel ging voor de 9e keer kapot en ik kreeg een vervangen. Die vervanger is zeer moeilijk te hanteren en dat betekent dat ik soms op de plek moet blijven waar ik op dat moment sta, mijn werk onvoldoende kan doen etc. Enneh .... als je iemand bent die gewend is zelf een heleboel zaken te regelen dan kan je je voorstellen dat mij dat niet altijd gemakkelijk afgaat.

Ik ging op tijd naar bed en lag daar een beetje verdrietig te wezen. He verdorie, waarom gaat dat niet zo. Opeen merkte ik dat er iemand in mijn slaapkamer was, iemand uit een andere dimensie. Een zeer hoge energie spoelde door mijn kamer en door mij heen. Ik werd helemaal rustig. Ik heb dat soort ervaringen veel vaker, maar nu was het beeld zo duidelijk zichtbaar en het gevoel zo sterk!!

Natuurlijk zocht ik contact, ik wilde graag laten weten hoe dankbaar ik was voor dit bezoek en, om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen, wilde ik graag weten hoe hij (want het was een hij) heette,
"Ik heet Antar, geliefde" zei hij We gingen in gesprek en hij vertelde mij dat hij langere tijd bij me zou blijven omdat ik een volgende stap mag gaan zetten in mijn spirituele ontwikkeling. .

"Deze stap zal moeiteloos gaan, want ik help je. Je hebt al heel veel stappen gezet en vanuit het aardse gezien hebben die stappen je problemen opgeleverd en is het met veel moeite gegaan. Nu niet, geliefde, nu gaat het soepel en vredevol".

Oneindige dankbaarheid heeft me overspoelt en ik heb deze dankbaarheid kenbaar gemaakt. Ik ben gaan slapen, wetende dat deze machtige begeleider en beschermer naast mijn bed stond.
Vanmorgen werd ik wakker terwijl ik meteen de aanwezigheid van Antar voelde. We begroetten elkaar liefdevol. Ik ging naar mijn werkkamer en Antar vroeg me alles op te schrijven wat ik met hem meemaakte en meemaak. Ook vroeg hij het volgende tegen iedereen te zeggen die het wil 'horen'.

Geliefde bewoners van de aarde, ik ben Antar. Ik kom vaker bij mensen die hulp nodig hebben. Jullie vragen je soms af: hoe kan iemand uit een andere dimensie nu bij meerdere mensen tegelijk zijn. Wij zijn energie geliefden en we kunnen tegelijkertijd bij meerdere mensen zijn. Dus schroom niet ons te vragen. Mijn taak is ondersteuning te geven bij het verbinden met andere dimensies, bij het ontdekken tot welke prachtige mogelijkheden jullie in staat zijn. Jullie kunnen veel meer dan je denkt. Eeuwenlang is jullie vertelt dat je zondig bent, en dat je onderdanig moet zijn. Geliefden, verlaat deze gedachten. Het is de bedoeling dat jullie je grootsheid laten zien. Niet vanuit Ego maar vanuit Zijn. Dan is a;;es, wat er ook op je weg komt, goed.
Jullie kunnen door dimensies reizen, jullie kunnen je aansluiten op de bijvoorbeeld Akashakronieken, jullie kunnen zoveel. Net zoveel als wij. Ook in het boek Vrij reizen in andere dimensies word ik genoemd.  Dit boek van Ute helpt je inzicht te krijgen in processen van mensen en hun mogelijkheden. Kom toch, vertrouw op je Hart en Leef. Natuurlijk komen er lessen in dit leven . Maar jij bepaalt hoe je er mee omgaat. Wil je contact met andere dimensies? Vraag erom. Ga in Vrede

Lieve lezer, veel vaker zal Antar zijn wijze lessen en hulp met jullie en mij delen. Ik zal geregeld zijn boodschappen in een blog vermelden. Net zoals ik dat doe met berichten vanuit de Engelen. Ze zijn gratis en uit liefde gegeven.
Je mag in de reacties ook vragen stellen aan wie dan ook. Neem gerust die vrijheid.

Met warme groet
Ineke


2 opmerkingen:

  1. Wow wat een prachtige ervaring.
    Ik hoop deze ook eens te ervaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kan ik me goed voorstellen en ik gun het ook iedereen. En gelukkig is het ook voor iedereen mogelijk!

    BeantwoordenVerwijderen