maandag 30 april 2018
Hallo kinderen van het licht,

Wees welkom in onze energie. Ja jullie zijn kinderen van het licht want daar komen jullie vandaan. Dat je af en toe dat licht wat minder waarneemt heeft te maken met jullie dagdagelijkse leven. Er moet zoveel, er kan zoveel etc.
Wij vragen jullie je bewust te worden van een subtiele energie die jullie zal helpen meer in liefde, meer in vreugde te zijn. De energie voelt als een warm briesje.
De komende maanden zal het warmer worden want de zomer komt er aan. Die zou een tijd kunnen zijn waarbij je extra veel te doen hebt je vakantie plannen, je werk afronden, examen doen enz. Neem op tijd de ruimte om stil te worden en vooral te aarden. Luister naar je hart. Je hart schreeuwt niet maar fluistert dus je moet wel je best doen om te luisteren. Vraag je eens af waarvoor je allemaal dankbaar kunt zijn. Er is zoveel om dankbaar te zijn maar door jullie drukke leven sta je er niet bij stil. Weet het al ALTIJD onze eigen verantwoordelijkheid hoe we met het leven omgaan. Niemand is de schuld van je misère, jijzelf bent het die die misère toelaat. Natuurlijk er komen dingen op je pad waar je niet blij van wordt maar jij bepaalt hoe je er mee omgaat. Dat is moeilijk? Ja lief kind dat snappen we, maar stap voor stap gaat dat je lukken. Hoe? Door dat te doen wat we eerder schreven, namelijk van tijd tot tijd rust te nemen, naar je hart te luisteren en na te gaan waar je allemaal dankbaar voor bent. Als die energie in je mag groeien, groeit ook geluk, overvloed, tevredenheid, liefde, vreugde en noem maar op.

Wat we jullie nu graag op je hart willen drukken is: ga mee in de energie van dankbaarheid. Voel onze steun in jullie rug.

In liefde en vreugde
Nathaniël

Geen opmerkingen:

Een reactie posten