dinsdag 24 september 2013

En dan gaat het over dankbaarheid...

Antar spreekt:


Veel, veel mensen hebben het op dit moment lastig bij jullie op aarde. En ik zal meteen met de deur in huis vallen: het is onnodig.Wat klinkt dat hard hé. Toch is het niet zo. Ik wil het jullie verder uitleggen.

In deze tijd op aarde leven is een keuze die jezelf hebt gemaakt. En wij kunnen ons zo goed voorstellen dat je die keuze maakte. Er staat zoveel bijzonders te gebeuren?!
Waarom je er voor gekozen hebt? Jij kreeg de kans om de grote bewustzijnsveranderingen op de aarde mee te mogen maken. Het is een heel bijzonder en belangrijk onderdeel van jou als geestelijk wezen.

Dit is een tijd waarin je overstroomt wordt met informatie. Jullie hoofden krijgen nog maar weinig rust. En dan is de informatie die je krijgt eigenlijk alleen negatief. Over hoe slecht de mensheid is, over moorden, over.... Het houd niet op en het maakt je bang en ongerust. En jij bent niet de enige. Er zijn veel meer mensen die dit zo denken en jullie gedachtenvelden gaan elkaar opzoeken, zodat je meer van hetzelfde krijgt.
Het lijkt op een gegeven moment alsof er werkelijk niets meer goed is.

Gelukkig kunnen jullie dit stoppen. Zet je gedachten stil, weiger je aan gedachten over te geven die je treurig en verdrietig of boos maken. Waarom belangrijk?
Gedachten is energie en energie heeft de neiging dat op te zoeken waar hij gelijk aan is. Een basisprincipe uit de kwantumfysica. En als het gelijke gevonden is vind er een koppeling plaats zodat de gedachten sterker en sterker worden en zo komt het weer bij je terug.

Je gedachten stoppen en je richten op dat waar je dankbaar voor bent én je dankbaar voor voelt helpt je het goede te vergroten en de vergrootte energie weer bij je terug laten komen. Zo simpel is het.
Dankbaarheid is namelijk de weg naar overvloed, goede relaties, vrede, vreugde en liefde.
Schrijf eens elke dag 5 dingen op waar je je dankbaar voor voelt en omkleedt het met een reden.
Lees de lijst hardop voor en zeg na ieder punt drie keer: dank je.

Ik beloof je, zodra je start zal je leven zich veranderen ten goede.

1 opmerking:

  1. Ik ben elke dag dankbaar, voor het huis waarin wij wonen, het voedsel dat wij eten, de katten die wij hebben, voor de gezondheid die wij hebben, voor het geluk dat mijn vriend en ik kennen, voor de relaties met onze vrienden. Voor elke voetstap die ik zet, voor elk kledingstuk dat ik draag. Ik heb al ontdekt dat als je dankbaar bent goede dingen in je leven gebeuren, elke dag weer. En daar ben ik dankbaar voor.

    BeantwoordenVerwijderen